Nyt medlem?

Vil du være med til at skabe liv på og dyrke byhave Aarhus Havn?
Som medlem af foreningen PIER2 Haven kan du være med til at dyrke haver på Pier 2 på Aarhus Havn.

Med et fuldt medlemskab til 350 kr. pr. kalenderår kan du abonnere på et havelod (evt. som institution, forening, familie eller i fællesskab med venner).

Med et støttemedlemsskab til 50 kr. pr. kalenderår kan du være med til at støtte foreningens eksistens og aktiviteter og samtidig stå på eventuel venteliste til havelodderne.

Hvis du vil være medlem kan du kontakte os på venteliste@pier2haven.dk. Herefter følger info om betaling, projektgrupper og haveregler m.m.

Som medlem med havelod får du tildelt et havelod og du får adgang til fællesarealer og fælles redskaber m.m. Herudover vil der være en del socialt liv på foreningens arealer for alle medlemmer. Foreningen bygger på og består af medlemmernes indsats og engagement. Derfor håber vi at du er klar på at gribe skovlen og picnickurven og give en hånd med til sociale aktiviteter og arbejdsdage osv.

Når du bliver medlem skal du melde dig ind i en af foreningens projektgrupper:

  • Praktisk-skønhedsudvalg
  • Aktivitetsgruppen
  • PR-gruppen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en forening, hvor vi laver nogle skønne haver på havnen, bruger byens rum, hjælper hinanden og har det sjovt sammen.